HYW13 T5 AS5CEA7

 8.910,00

https://www.himoinsa.com/eng/electric-generators/3698/generator-set–12,50kva–soundproof.html

OPCII SO DOPLATA VO KOMPLET:            2.540,00 EUR

Yanmar Electronic Governor

Senders WT/OP

Battery Isolator

Radiator water level sender

High Capacity fuel tank – 100L – A10

Earth Leakage Protection to 630A

Out of stock

Description

ЗАТВОРЕНА ВЕРЗИЈА НА ГЕНЕРАТОР СО YANMAR ДИЗЕЛ МОТОР

Stand-By Генератор со АТС со звучно куќиште

PRP Моќност: 13.2kVA/10.6kW

Струја: 30A
Напон: 230/400V
Мотор: YANMAR
Алтернатор: MECCALTE
(Стандардна опрема која се испорачува со генераторот: Мотор + Алтернатор + Ладилник + Рамка + Грејач + Контролен Панел CEA7 + Издувен лонец + Акумулатор + Полнач на акумулатор)

PRP ПРИМАРНА МОЌНОСТ:

Моќност на променливо оптеретување со фактор на моќност што не надминува 80% од максималната моќност. Преоптоварување на 10% е дозволено за 1 час на секои 12 часа работа.

ESP (STAND-BY) МОЌНОСТ:

Моќност на променливо оптеретување во случај на пад на главната електрична мрежа до максимум 500 hrs годишно моќ. Не е дозволено преоптоварување.

COP (CONTINUOUS OPERATING POWER) МОЌНОСТ:

Континуирана моќност се користи во апликации каде снабдување на енергија е во постојан 100% оптоварување за неограничен број на часови секоја година. Континуирана моќност користат единици во апликации каде електричната мрежа е недостапна.