HFW75 T5 AS5CEA7 STAGEII

 14.260,00

https://www.himoinsa.com/eng/electric-generators/3716/generator-set–75kva–soundproof.html

€ 16.200,00 ЗА ГЕНЕРАТОР СО ЗВУЧНО КУЌИШТЕ

€ 1.800,00 ОПЦИИ СО ДОПЛАТА ВО КОМПЛЕТ ЗА ГЕНЕРАТОР СО ЗВУЧНО КУЌИШТЕ:

Electronic Governor FTP-Iveco

Senders WT/OP

Radiator water level sender

Battery Isolator

High Capacity fuel tank – 450L – D10

Earth Leakage Protection to 630A

Out of stock

Description

ОТВОРЕНА ВЕРЗИЈА НА ГЕНЕРАТОР СО FPT IVECO ДИЗЕЛ МОТОР

Stand-By Генератор со АТС со отворено куќиште

PRP Моќност: 75kVA/60kW

Струја:
Напон: 230/400V
Мотор: FPT IVECO SII Electronic Governor
Алтернатор: MECCALTE
(Стандардна опрема која се испорачува со генераторот: Мотор + Алтернатор + Ладилник + Рамка + Грејач + Контролен Панел CEA7 + Издувен резиденцијален лонец за отворена верзија + Акумулатор + Полнач на акумулатор + Заштита на напонско заземјување)

PRP ПРИМАРНА МОЌНОСТ:

Моќност на променливо оптеретување со фактор на моќност што не надминува 80% од максималната моќност. Преоптоварување на 10% е дозволено за 1 час на секои 12 часа работа.

ESP (STAND-BY) МОЌНОСТ:

Моќност на променливо оптеретување во случај на пад на главната електрична мрежа до максимум 500 hrs годишно моќ. Не е дозволено преоптоварување.

COP (CONTINUOUS OPERATING POWER) МОЌНОСТ:

Континуирана моќност се користи во апликации каде снабдување на енергија е во постојан 100% оптоварување за неограничен број на часови секоја година. Континуирана моќност користат единици во апликации каде електричната мрежа е недостапна.