HFW500 T5 AS5CEA7

 49.200,00

https://www.himoinsa.com/eng/electric-generators/4106/generator-set–500kva–open-skid.html

€ 53.000,00 ЗА ГЕНЕРАТОР СО ЗВУЧНО КУЌИШТЕ

€ 2.150,00 ОПЦИИ СО ДОПЛАТА ВО КОМПЛЕТ ЗА ГЕНЕРАТОР СО ЗВУЧНО КУЌИШТЕ:

High Capacity fuel tank – 1660L

Earth Leakage Protection to 630A from 800A to 3200A

Out of stock

Description

ОТВОРЕНА ВЕРЗИЈА НА ГЕНЕРАТОР СО FPT IVECO ДИЗЕЛ МОТОР

Stand-By Генератор со АТС со отворено куќиште

PRP Моќност: 500kVA/400kW

Струја:
Напон: 230/400V
Мотор: FPT IVECO Electronic Governor
Алтернатор: MECCALTE
(Стандардна опрема која се испорачува со генераторот: Мотор + Алтернатор + Ладилник + Рамка + Грејач + Контролен Панел CEA7 + Издувен резиденцијален лонец за отворена верзија + Акумулатор + Полнач на акумулатор + Заштита на напонско заземјување)

PRP ПРИМАРНА МОЌНОСТ:

Моќност на променливо оптеретување со фактор на моќност што не надминува 80% од максималната моќност. Преоптоварување на 10% е дозволено за 1 час на секои 12 часа работа.

ESP (STAND-BY) МОЌНОСТ:

Моќност на променливо оптеретување во случај на пад на главната електрична мрежа до максимум 500 hrs годишно моќ. Не е дозволено преоптоварување.

COP (CONTINUOUS OPERATING POWER) МОЌНОСТ:

Континуирана моќност се користи во апликации каде снабдување на енергија е во постојан 100% оптоварување за неограничен број на часови секоја година. Континуирана моќност користат единици во апликации каде електричната мрежа е недостапна.