FCU 400 MC

 0,00

Out of stock

Description

ESP kVA 400/kW 320 PRP kVA 360/kW 288 Stand-By Генератор со АТС+СТРУЕН ПРЕКИНУВАЧ, отворена верзија со: CUMMINS ДИЗЕЛ МОТОР NTA855G4 И MECC ALTE АЛТЕРНАТОР МОДЕЛ ECO40 – 1S4 (Стандардна опрема која се испорачува со генераторот: Мотор + Алтернатор + Ладилник + Рамка + Грејач + Контролен Панел + Издувен лонец + Акумулатор + Полнач на акумулатор) PRP ПРИМАРНА МОЌНОСТ: Моќност на променливо оптеретување со фактор на моќност што не надминува 80% од максималната моќност. Преоптоварување на 10% е дозволено за 1 час на секои 12 часа работа. ESP (STAND-BY) МОЌНОСТ: Моќност на променливо оптеретување во случај на пад на главната електрична мрежа до максимум 500 hrs годишно моќ. Не е дозволено преоптоварување.